Compania de zbor care va instala paturi la clasa Economic. Cât va costa un bilet

Angela Sabău |
Data publicării:
Zbor, avion    Foto: pexels.com
Zbor, avion Foto: pexels.com

O companie de zbor va transforma câte un rând de scaune în paturi pentru o persoană, la clasa Economic. 

LUFTHANSA pune la dispoziție scaune care pot fi transformate în paturi la clasa „economic” - ceea ce înseamnă un somn mai bun în timpul zborului. Compania aeriană testează noua opțiune - numită Sleeper's Row - pe avioanele Boeing 747-8 dintre Frankfurt și Sao Paulo, dar ar putea fi lansată la flota lor pe distanțe lungi.
Pasagerii vor putea plăti suplimentar pentru a avea un rând întreg de trei sau patru locuri atunci când călătoresc la clasa economic, în care nimeni altcineva nu va putea sta. Compania aeriană va furniza apoi o saltea, perne și o pătură, astfel încât călătorii să poată transforma scaunele în propriul pat.
Nu va avea avantajele de lux ale clasei întâi, dar păturile sunt din clasa business.

Cât va costa un bilet

Nu numai că pasagerii vor putea dormi mult mai ușor, dar cei care plătesc pentru acest serviciu suplimentar vor putea urca și înainte de restul pasagerilor la clasa economic, astfel încât patul să poată fi instalat.
Traseele actuale de testare sunt ambele zboruri de noapte, iar testele vor continua până luna viitoare.
Prețurile pentru un astfel de loc sunt de așteptat să fie de aproximativ 220 EUR, deși compania aeriană le va oferi un „preț special” conform presei locale.
Lufthansa nu este prima companie aeriană care a încercat să instaleze paturi la clasa economic.
La începutul acestui an, Air New Zealand a dezvăluit detalii despre un prototip la care lucrau pentru un pat plat adecvat în cabine la această clasă (Economy).
Saltelele de dormit vor avea mai mult de 2 m lungime și 58 cm lățime și includ o pernă, cearșafuri și pătură, precum și dopuri pentru urechi și o perdea la fiecare supraetajată pentru intimitate, potrivit thesun.co.uk.
Designerii au conceput, de asemenea, exemple despre modul în care paturile supraetajate sau paturile normale ar putea funcționa la zboruri.
Zephyr Aerospace a venit cu planurile a două niveluri de scaune în interiorul cabinei - permițând fiecărui pasager să aibă un scaun plat.

Pernele gonflabile, folosite și acum

Scaunele vor fi construite în rânduri de 2-4-2 peste cabină, astfel încât companiile aeriene nu ar trebui să reducă numărul de pasageri pe fiecare avion.
Cu o capacitate de zbor redusă, majoritatea pasagerilor vor putea oricum să se întindă pe scaunele lor chiar și în condițiile actuale.
Familiile care doresc ca copiii lor să doarmă în zbor pot cumpăra perne gonflabile care se potrivesc în golul podelei pentru a le permite să se întindă în timpul călătoriilor lungi.
Plane Pal este o pernă gonflabilă care umple golul dintre scaune și se pliază frumos când nu o mai utilizați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel