Computer tomograf pentru spitalul din Huși. Licitația a fost demarată

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tomograf
Tomograf

Spitalul din Huși va avea computer tomograf. Licitația pentru achiziția aparaturii medicale a fost publicată pe noul portal al licitațiilor online.

Procedura de licitație pentru dotarea Spitalului „Dimitrie Castroian” din Huși a demarat, la trei luni după alocarea banilor. Spitalul va fi dotat cu un computer tomograf performant, în  valoare de aproape 1,5 milioane de lei. Potrivit monitoruldevaslui.ro, 90% din valoarea investiției provine de la Miniserul Sănătății.

Ministrul a promis în primăvra acestui an suma de 19.321.000 de lei de la bugetul pe 2019 pentru cele patru unități spitalicești cu paturi din judeul Vaslui, pentru finanțarea aparaturii medicale și echipamentelor de comunicații.

Spitalului Județean de Urgență Vaslui i-au fost alocati 4.527.000 lei, Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad – 12.043.000 lei, Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Husi – 2.067.000 lei, iar Spitalului de Psihiatrie Murgeni – 684.000 lei.

Licitația pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalului din Huși a fost publicată pe SICAP, noul portal pentru licitatiile online. Anunțul privește contractul de furnizare-cumpărare, instalare, punere în funcțiune și service în perioada de garanție a unui computer tomograf, dar și si amenajarea spatiului si instruirea personalului.

Valoarea contractului se ridică la 1.449.420 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel