Conf.dr. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Invitatul de astăzi al prof.dr. Irinel Popescu la emisiunea Academia de Sănătate, de la ora 11.00, de la DC MEDICAL, este managerul Spitalului Cantacuzino din Capitală. Reputat chirurg, conf.dr. Iulian Brezean este doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgia oncologică și hepatobiliopancreatică.

Reputat chirurg, conf.dr. Iulian Brezean este managerul Spitalului Cantacuzino din București din 2009 încoace, doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgia oncologică, hepatobiliopancreatică și laparoscopică.

Invitatul de astăzi al prof.dr. Irinel Popescu la emisiunea Academia de Sănătate, de la DC MEDICAL, va vorbi despre aria sa de expertiză, dar și despre provocările din medicina românească.

Ce poate face un medic pentru un pacient cu diabet în România, și cum poate ajuta pacenții un chirurg din postura de manager al unui spital într-un sistem de sănătate sărac în resurse.

Specialistul a vorbit despre pericolele la care sunt expuși pacienții cu diabet, despre ce intervenții chirurgicale pot face aceștia și în ce condiții. 

Interviu exclusiv de la „Academia de Sănătate”, va putea fi urmărit pe canalele dedicate de Youtube și Facebook ale DC MEDICAL, dar și AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel