Consilier din Primăria Capitalei, pozitiv cu COVID. Posibil focar de infecție

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Un consilier general din primăria Capitalei a fost confirmat pozitiv în urma testului COVID.

Un consilier general PSD din cadrul Primăriei Capitalei a fost depistat pozitiv cu infecția COVID. ”În cursul zilei de vineri a avut loc o ședință la Primăria Bucureștiului. În ciuda solicitărilor exprese pe care grupul nostru politic le-a avut și anume acelea de a se desfășura ședința în Sala de Consiliu General, adică pe o suprafață de 500 de metri pătrați unde putea intra cine dorea dintre cei 55 de consilieri, am ajuns în situația în care să fim sunați de colegul nostru, consilierul general Petrariu Vasile-Luliu, care duminică a fost testat pozitiv”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Potrivit acestuia, 20 de consilieri generali au stat în 20 de metri pătrați, unii cu mască, alții fără mască, arată DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel