Consiliere psihologică gratuită pentru personalul medical

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Clădirea UMF Cluj  FOTO: UMF Cluj-Napoca
Clădirea UMF Cluj FOTO: UMF Cluj-Napoca

Specialiști din Centrul de Consiliere Psihologică al UMF Cluj oferă asistență telefonică gratuită pentru personalul medical.

Consiliere psihologică gratuită pentru personalul medical vine și dinspre specialiștii unui Centru din cadrul UMF Cluj. ”Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca continuă să susţină profesioniştii din sănătate oferind suport psihologic. În această perioadă în care contribuţia fiecăruia dintre noi este importantă pentru depăşirea situaţiei generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiştii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică. Echipa este formată din cadre didactice ale universităţii, profesionişti în domeniul sănătăţii mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00”, se arată într-un comunicat semnat de rectorul UMF Cluj, Anca Dana Buzoianu.

Cei care vor să discute pe mail, nu telefonic, pot scrie la e-mail [email protected]. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea şedinţelor de consiliere în termen de maximum 12 ore. Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro. Pentru situaţiile urgente care apar între 20:00 și 7:00 se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

”Prin vocaţie, personalul medical îşi asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniţi şi să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieţi. Împreună, să trecem cu bine prin această încercare”, astfel se încheie comunicatul UMF Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel