Constantin Simirad are COVID-19. Se află la Terapie intensivă

Irina Radu |
Data publicării:

Fostul primar Constantin Simirad se află internat la Terapie intensivă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, starea sa fiind stabilă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, dr. Florin Grămadă, a declarat că Simirad a fost internat din cursul zilei de duminică la Terapie intensivă pentru că a fost confirmat pozitiv la COVID-19.

Potrivit acestuia, în cursul dimineţii de luni, starea sa era stabilă şi avea o evoluţie bună.

Constantin Simirad are 79 de ani. El a îndeplinit funcţia de primar al Iaşiului în perioada 1992-2003, fiind numit apoi ambasador al României în Cuba, timp de trei ani, până în 2006. În 2008 Simirad a candidat la şefia Consiliului Judeţean, funcţie câştigată pe listele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel