CONTROVERSĂ cu Alina Pușcaș, infectată cu coronavirus. Badea: Imaginea care e de fapt MAREA PROBLEMĂ! 

Adisa Codruț |
Data publicării:
Alina Pușcaș. Foto: Facebook/pagina personală
Alina Pușcaș. Foto: Facebook/pagina personală

Deși a fost infectată cu coronavirus, Alina Pușcaș a stat internată în spital dolar 4 zile, pentru că nu a avut simptome de COVID-19. 

Alina Pușcaș a fost externată din spital, la 16 zile de la infectarea cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV a stat patru zile în carantină, departe de familie. În spital, ea a făcut mai multe live-uri pe pagina sa de Fecebook, în care transmitea că este bine. 

Mircea Badea a spus, însă, că aici este marea problemă. Dacă omul de rând o vede pe Alina Pușcaș voioasă, cum face LIVE din spital, va crede că Covid-19 este o glumă, o nimica toată și practic ne putem relaxa total pentru că infecția nu te ucide. El a spus că vedeta ar fi trebuit să stea acasă, în autoizolare, din moment ce era asimptomatică, dar legile din România nu permit acest lucru.

Reacția dură a prezentatorului, pe DC News: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel