CONTROVERSE cu școala în pandemie. Varianta aleasă de Adele Chirică. Mesaj pentru părinții oripilați de mască

Adele Chirică, Foto, Facebook
Adele Chirică, Foto, Facebook

Mai sunt fix două săptămâni până la începerea noului an școlar. Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet, şi președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare, a dezvăluit ce decizie a luat pentru fiul său, în contextul în care mulți părinți sunt extrem de îngrijorați din cauza pandemiei.

Adele Chirică a declarat pentru DC News "că nu vrea să crescă un copil îndoctrinat și traumatizat de școală, ci un copil liber, independent și cu încredere în el", astfel că a optat pentru homeschooling înainte de COVID-19 și spune că în afară de lipsa de socializare, ea nu vede alt dezavantaj al acestei forme de școlarizare. Mai mult, aceasta a avut un mesaj pentru părinții care nu văd cu ochi buni regula prin care cei mici s-ar prezenta la ore cu masca de protecție. Citește mai departe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel