Coronavirus, Australia: două noi cazuri confirmate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Teste coronavirus FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua

Guvernul Australiei a confirmat azi două noi cazuri de contagiere cu noul coronavirus provenit din China. Numărul totalal pacienților a ajuns, astfel, la opt. 

Încă doi pacienți au dfost contaminați cu noiul corinavirus în Australia, numărul pacineților ajungând, astfel, la opt. Ultimii doi pacienți au vizitat provincia chineză Guangdong, unde autorităţile cred că au contractat noul virus, a declarat la o conferinţă de presă ministrul australian al Sănătăţii, Greg Hunt.

Ambii pacienţi au fost spitalizaţi iar starea lor este stabilă. Încă o persoană dintre cele cu care au călători alături se află sub supraveghere.

Ministrul australian a declarat şi că o jucătoare din selecţionata feminină de fotbal a Chinei a fost plasată în izolare într-un hotel din oraşul Brisbane, unde se află echipa sa, mai notează agerpres.ro.

Premierul australian, Scott Morrison, anunţase în ajun un plan pentru repatrierea a peste 600 de australieni care se află în provincia Hubei, a cărei capitală, Wuhan, este epicentrul focarului cu noul coronavirus şi unde autorităţile chineze au impus săptămâna trecută închiderea tuturor mijloacelor de transport care asigură intrarea sau ieşirea din oraş.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel