Coronavirus: Cum putem AJUTA medicii, asistentele, salvatorii și rezidenții. O mare actriță ne dă LECȚIA!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Izoleta. Foto: MAI
Izoleta. Foto: MAI

O mare actriță a lansat pe contul de Twitter un mesaj tulburător: Iată cum putem să ajutăm, noi, cei care nu suntem în prima linie a luptei cu noul coronavirus, dacă medicii, asistentele, salvatorii și rezidenții vor avea nevoie!

Celebra actriță americană Jamie Lee Curtis, pe care publicul român a putut-o vedea recent în filmul Knives Out, a lansat un apel emoționant pe contul său de Twitter. 

„Toți cei care cunoaștem un medic, o asistentă medicală, un tehnician de laborator sau un salvator (Ambulanță, ISU, SMURD) ar trebui să le oferim ORICE: cumpărături, îngrijire pentru copii, bani, pentru a-și putea continua activitatea. Sună-l sau trimite-i un mesaj și întreabă (de ce are nevoie, n.r.). Sunt eroi", a scris actrița, pe contul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel