Coronavirus: DOUĂ noi cazuri de infecție confirmate oficial în România, în ORAȘE DIFERITE

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Două noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate oficial în această seară. Iată despre ce orașe este vorba și cum s-au îmbolnăvit: 

Bilanțul cazurilor de infecție cu coronavirus Covid - 19 a ajuns în România la 17!

Un prim caz nou de coronavirus (nr. 16), este o femeie în vârstă de 73 de ani Buzău, iar cel de-al 17-lea caz este al unui bărbat de 60 de ani, din București.

„Istoricul celor doi pacienți confirmă încă o dată justețea măsurilor luate de către echipa Orban. Ambii pacienți au venit din Italia. Este vorba despre o doamnă de 72 de ani din Buzău, care s-a întors în jurul datei de 2 martie. Celălalt caz, un bărbat din București, de aproximativ 60 de ani, care s-a întors la sfârșitul lunii februarie. Pacienta din Buzău este în drum spre Balș (n.r. Institutul Matei Balș) iar cel din București este spitalizat la Gerota. (...) Era deja internat la Gerota și venea din izolare la domiciliu. Pacienta din Buzău nu era în izolare la domiciliu, deoarece venise din zona Rimini, zonă care nu era în carantină la vremea la care ea s-a întors", a mai arătat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel