Coronavirus: Franța recomandă cetățenilor să evite călătoriile în China

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus,
Coronavirus,

Franța recomandă cetățenilor să evite călătoriile în China. Îndemnul vine în contectul epidemiei provoicate de noul coronavirus, care se împrăștie cu repeziciune.

Având în vedere evoluţia epidemiei provocate de noul coronavirus, guvernul francez a decis să le recomande cetăţenilor săi să nu călătorească în China „decât dacă există un motiv imperativ”, a anunţat sâmbătă Ministerul de Externe.

„Având în vedere contextul evolutiv al epidemiei de nCoV, restricţiile decise de autorităţile chineze (...) s-a decis modificarea sfaturilor de călătorie şi schimbarea codului pe harta Chinei în portocaliu (nu este recomandată călătoria, cu excepţia unui motiv imperativ)”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului, citat de agerpres.ro.

Comunicatul de presă a fost publicat la încheierea unei reuniuni a miniştrilor organizată la mijlocul zile de premierul Edouard Philippe.

Noul coronavirus, apărut în decembrie în oraşul Wuhan (centrul Chinei), a infectat deja peste 34.500 de oameni şi a ucis 725 de pacienţi în China continentală (cu excepţia Hong Kong şi Macao), au anunţat sâmbătă autorităţile chineze din domeniul sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel