Coronavirus: încă un angajat Metrorex, confirmat pozitiv

Angela Sabău |
Data publicării:
Infecția COVID
Infecția COVID

Un angajat al Metrorex a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Acesta, un bărbat de 64 de ani, prin natura funcției nu are contact cu călătorii.

Încă un angajat al Metrorex a fost testat pozitiv la noul coronavirus. De asemenea, colegii acestuia cu care a intrat în contact se află în  izolare la domiciliu, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Compania a transmis un comunicat de presă, citat de Antena 3.

„Metrorex informează că, astăzi, 12.05.2020, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii, care nu se afla la locul de muncă. Persoana în cauză este de sex masculin, cu vârsta de 64 de ani. Prin specificul funcţiei, precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii. 

Începând cu data de 08.05.2020, angajatul Metrorex nu s-a mai prezentat la locul de muncă. În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boală Covid.

Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat”, se arată în comunicatul Metrorex.

Este cel de-al treilea angajat al companiei care a fost până acum testat pozitiv la noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel