Coronavirus, isterie: Un bărbat și-a încuiat nevasta în baie de teamă că e infectată

Dana Lascu |
Data publicării:
Bărbatul și-a încuiat nevasta în baie de teamă să nu aibă coronavirus
Bărbatul și-a încuiat nevasta în baie de teamă să nu aibă coronavirus

Un bărbat lituanian și-a încuiat nevasta în baie de teamă că a fost infectată cu coronavirus. Ce l-a determinat să ia decizia șocantă

Speriat de răspândirea epidemiei de coronavirus Covid-19, un bărbat din Vilnius, Lituania, și-a încuiat nevasta în baie pentru că aceasta se întâlnise cu o chinezoaică venită de curând din Italia, notează DailyMail Online.

Soția bărbatului a sunat la poliție, iar oamenii legii s-au grăbit în apartamentul celor doi din capitala Vilnius. Bărbatul a spus că și-a încuiat consoarta după ce s-a „consultat la telefon cu medicii" despre cum poate evita infecția, potrivit poliției locale.

Polișiștii nu le-au arestat și femeia, care a fost testată și nu este infectată, nu a făcut plângere.

Până acum, Lituania a raportat doar un caz de infecție cu coronavirus Covid-19. Astăzi, în lista de țări cu cazuri de coronavirus au intrat și Tunisia, Iordania și Indonezia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel