Coronavirus: peste 500 de persoane, infectate de un muncitor testat pozitiv

Adisa Codruț / 11 mai 2020 / 13:36
Coronavirus
Coronavirus

Un munictor testat pozitiv a infectat peste 500 de persoane la o fabrică de prelucrare a peștelui din Ghana. Cifra reprezintă peste o treime din numărul total al muncitorilor din fabrică.

Un pacient cu COVID-19 a infectat 533 de persoane la o fabrică de prelucrare a peştelui din Ghana, a declarat preşedintele Nana Akufo-Addo într-un discurs adresat naţiunii duminică seara, potrivit unor surse citate de agerpres.ro.

O persoană a infectat mai mult de o treime din cei 1.300 de muncitori de la fabrica din oraşul port Tema, la 25 de kilometri est de capitala Accra, a spus preşedintele.

Cele 533 de noi infecţii au reprezentat mai mult de jumătate din toate cazurile noi înregistrate în Ghana miercuri şi joi săptămâna trecută, a punctat Akufo-Addo.

Naţiunea vest-africană a raportat 4.700 de cazuri de coronavirus, 494 recuperări şi 22 de decese, potrivit preşedintelui. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy