Coronavirus: Polițistul pensionar care a mințit autoritățile, dosar penal!

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Probe de sânge
Probe de sânge

Bărbatul de 60 de ani, polițist pensionat, infectat cu coronavirus, care a mințit autoritățile că nu a fost în străinătate și care a infectat mai multe persoane, printre care și nepotul de trei ani și nora sa însărcinată, are dosar penal!

„Referitor la bărbatul de 60 de ani, diagnosticat cu Covid-19, facem precizarea că, pe numele lui a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii Prev de art 352 CP", a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba de pacientul internat la Psitalul MAI Gerota din Capitală, care a mințit la internare spunând că nu călătorise în străinătate în ultimele luni, deși a fost în Israel la sfărșitul lui februarie, și care a infectat mai multe persoane, printre care fiul său, nepotul în vârstă de trei ani și nora însărcinată. Conform unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi împărțit mărțișoare într-un mare mall din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel