Coronavirus, România: Încă 3 cazuri. Total infectați: 28!

Dana Lascu |
Data publicării:
Alerta, coronavirus
Alerta, coronavirus

Incă 3 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus Covid-19 au fost confirmate oficial în această seară. Bilanțul total al pacienților infectați în România a urcat la 28!

Anulțul oficial al Ministerul Sănătății: 

„Încă 3 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în aceasta seară. Numărul total la nivel național a ajuns la 28 de cazuri.

Este vorba despre un bărbat de 57 ani care s- a întors în cursul zilei de ieri din Italia și se afla in carantina in Arad.

De asemenea, o femeie de 26 ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, este contact al unei persoane pozitive”, anunță oficialii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel