Coronavirus, România: Iohannis, măsuri drastice. Mesajul serii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, în contextul măsurilor drastice luate împotriva răspândirii noului coronavirus în România.

Președintele Klaus Iohannis a transmis în această seară un prim mesaj legat de extinderea epidemiei cu noul coronavirus în România:

„Toate măsurile adoptate, oricât de drastice ar părea acum și oricât disconfort ar provoca, sunt gândite pentru a preîntâmpina un rău mai mare. Știu că pentru mulți aceste măsuri înseamnă să facă unele sacrificii, dar este vital să le facă acum ca pe viitor să îi protejăm de sacrificii mult mai mari și pentru a proteja familiile, părinții, bunicii noștri. Sănătatea și siguranța cetățenilor români reprezintă prioritatea zero. Orice alt lucru trece în plan secund", a spus președintele Iohannis.

Ce le-a transmis el românilor de peste hotare, aflați pe DC News.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel