Coronavirus: trei români, izolați într-un spital din Republica Dominicană

Adisa Codruț |
Data publicării:
Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Teste coronavirus FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua

Trei români sunt izolați într-un spital din Republica Dominicană, unde li se fac teste pentru COVID-19.

Coronavirus, români. Ministrul Sănătăţii din Reublica Dominicană, Rafael Sanchez Cardenas, a declarat vineri, 28 februarie, că 3 români se află izolați într-un spital unde li se fac teste pentru virusul COVID-19.

Cei trei sunt toţi bărbaţi și au 29, 35 şi respectiv 50 de ani. Potrivit Agerpres, ei ar fi venit din Germania, cu o escală de cinci ore pe un aeroport neprecizat din Spania. Unele publicații din Republica Dominicană susțin că ar fi venit din Italia.

Românii ar fi internați la Spitalul Militar Ramon de Lara, unde s-ar afla și un cetăţean dominican care nu prezintă simptome, dar ar fi intrat în contact cu românii. Purtătorul de cuvânt al spitalului ar fi spus că doi dintre românii internaţi ar avea simptomele unei viroze gripale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel