COVID-19: 41 de persoane dintr-un centru de îngrijire pentru persoane adulte cu dizabilități, infectate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Peste 40 de persoane de la un centru de îngrijire și asistență pentru persoanele adulte cu dizabilități din Galați sunt infectate cu COVID-19.

Nu mai puțin de 41 de persoane sunt infectate cu COVID-19 la Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu dizabilităţi nr. 1 din municipiul Galaţi, aflat în carantină.

Centrul este în carantină și după ce a fost testat personalul (38 de beneficiari), 21 au ieșit pozitive. De asemenea, 20 de angajați din 49 testați au avut rezultate pozitive, alții doi find în izolare la domiciliu și nefiind testați încă.
Numărul persoanelor pozitive din Galați ajunge astăzi la 734, dintre care 424 sunt vindecate și 86 decedate. Dintre cele decedate, 67 provin de la Centrul de Bătrâni "Sf. Ilie" şi de la Căminul de Bătrâni "Sf. Spiridon", ambele din Galaţi, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, 34 de persoane aflate în carantină instituţionalizată îşi plătesc cheltuielile de carantinare pentru că au ajuns în această situaţie după ce au încălcat izolarea la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel