COVID-19. SE ÎNCHID magazinele de la metrou

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:

Compania Metrorex a anunțat firma care admnistrează spațiile comerciale din subteran că până la data de 2 aprilie trebuie să elibereze aceste spații. 

Principalul motiv al acestei decizii este o analiză făcută de Metrorex, în urma căreia au ajuns la concluzia că nu se respectă normele de siguranță din cauza acestor magazine amenajate în stațiile de metrou. Practic, în cazul în care ar avea loc un incendiu, evacuarea ar fi blocată de aceste magazine, cu atât mai mult, spun cei de la Metrorex, există rafturi cu produse alimentare în afara spațiilor comerciale. De altfel, contractul de închiriere a expirat, așa că Metrorex a anunțat firma care admnistrează spațiile comerciale că trebuie să părăsească subteranul. 

Citește și Coronavirus, TESTE NON-INVAZIVE pentru elevi: Cîmpeanu explică totul despre ele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel