COVID-19: un nou tratament experimental, în Marea Britanie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicamente  FOTO: pixabay.com
Medicamente FOTO: pixabay.com

Un nou tratament cu anticorpi monoclonali urmează să fie testat pe pacienţii Covid-19 în spitalele din Marea Britanie. 

Tratamentul, dacă se dovedește eficient, va duce la oprirea reproducerii virusului și la îmbunătățirea ratei de supraviețuire a pacienților. 
2.000 de persoane vor primi tratamentul experimental cu anticorpi, în speranța că tratamentul va funcționa
 Pacienţii vor începe să primească noile medicamente în următoarele câteva săptămâni, iar rezultatele vor fi comparate cu alţi pacienţi cărora nu li s-au administrat anticorpi.  
”Există o mulţime de motive întemeiate pentru a crede că ar putea fi eficient - oprirea reproducerii virusului, oprirea virusului de a provoca daune, îmbunătăţirea supravieţuirii pacienţilor,” a spus profesorul Martin Landray de la Universitatea din Oxford, co-conducătorul procesului de recuperare, arată surse citate de Digi24.
Procesul de recuperare din Marea Britanie a fost creat la începutul pandemiei pentru a identifica tratamentele care ar putea ajuta persoanele internate la spital cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel