Cum atragi succesul la job cu ajutorul oglinzilor

DCMedical Team |
Data publicării:
Oglindă în casă  FOTO: pexels.com
Oglindă în casă FOTO: pexels.com

Unii experți în Feng Shui susțin că aranjarea oglinzilor într-un anume fel, în casă, poate atrage noroc în plan profesional - în situația în care lucrezi de acasă. 

Ar fi bine să așezați întotdeauna oglinzile sau orice piese de sticlă pe peretele nordic sau estic. Asigurați-vă că acestea se află la o înălțime de 4-5 picioare deasupra podelei. Oglinda nu trebuie să fie înclinată, ci trebuie să fie întotdeauna sprijinită pe perete. Nu amplasați oglinzi în bucătărie, mai ales dacă acestea reflectă fie aragazul cu gaz, fie zona de gătit.

Țineți-le departe de masa de studiu, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra nivelului de concentrare și vă poate dubla volumul de muncă. Încadrarea oglinzii trebuie să fie din lemn și nu din metal. Obișnuiți să vă curățați oglinzile în fiecare zi, astfel încât acestea să reflecte o imagine clară a dumneavoastră. Dacă conduceți o afacere și aveți un sertar de bani la locul de muncă, plasați o oglindă în fața acelui dulap. Se spune că acest lucru atrage bogăția și vă dublează poziția financiară. De asemenea, o puteți plasa în interiorul dulapului.

În cazul în care aveți un magazin de îmbrăcăminte, bijuterii sau ceasuri și magazinul a fost extins puțin, asigurați-vă că nu amplasați niciodată o oglindă chiar pe acea parte unde a fost extins. Conform Vastu, acest lucru va duce la inegalitate și energie negativă.

Într-un mediu de lucru, plasați oglinzile doar în zonele în care există un element de apă, care ar trebui să fie doar în nord, nord-est sau nord-vest.

Ați observat că, atunci când intrați într-un magazin, multe persoane au oglinzi pe ambele părți? Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu Vastu, oferă o iluzie de mulți clienți și atrage mai multe afaceri în cele din urmă, potrivit timesofindia.com.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel