Cum devin oamenii toxici. Lidia Fecioru: De ce devine câinele rău și mușcă. E foarte simplu. Trăiești într-o veșnică energie de genul acesta

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
cum devin oamenii toxici - FOTO: Freepik@sergeyclauselove@YuriArcusPeopleImages
cum devin oamenii toxici - FOTO: Freepik@sergeyclauselove@YuriArcusPeopleImages

Cum devin oamenii toxici. Ce se întâmplă pe parcursul existenței noastre și cum ne afectează întreaga sănătate.

Cum devin oamenii toxici. Recunoașterea oamenilor toxici poate fi un pas important în menținerea sănătății și fericirii tale. Oamenii toxici au tendința de a critica constant și de a judeca negativ. Aceste critici pot viza aspecte ale personalității, aspectul tău sau chiar alegerile tale de viață.

Persoanele toxice pot încerca să te manipuleze sau să te controleze pentru a-și satisface propriile interese. Pot folosi tactici precum vinovăția, șantajul emoțional sau minciunile. Oamenii toxici se concentrează adesea asupra lor înșiși și nu sunt preocupați de nevoile sau sentimentele celorlalți. Îi pot trata pe ceilalți ca pe unelte pentru a-și atinge propriile scopuri.

Cum ne influențează sănătatea acești oameni toxici

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola, cum ne afectează prezența oamenilor toxici. 

”Că ne facem că nu îi vedem, că îi acceptăm pentru că se spune să ne ținem dușmanii aproape...Nu se știe niciodată. Trebuie să știi ce gândește. Chestiile astea le vedem. Vedem și dușmanii și cine e pe interes, cine-i șulfă, cine te bârfește. Noi toate chestiile astea le știm. Dar vrem să punem punct sau nu vrem. 

Este alegerea noastră. Această energie, obligatoriu, ne va influența. Dacă tu știi că eu sunt dușmanul tău, deși eu zâmbesc, râd, îți dau ceai când ești bolnavă și tu știi, dă-mi din energia ta tot timpul când mă vezi. Tu trăiești într-o veșnică energie de genul ăsta. Eu, dușmanul tău, am venit, mi-am făcut treburile, te-am făcut dependentă de mine ca să te pot controla. În rest, nu am nicio treabă. Îmi văd interesul. 

Tu ești cea care, zi de zi, îți încarci sufletul și îți crește ura față de mine. Și? Cine pierde energie negativă? Eu? Nu! Tu! E foarte simplu. Noi complicăm situațiile. 

Nu toți oamenii sunt toxici de la început. Ei devin toxici din viața de câine. De ce devine câinele rău și mușcă. A devenit rău că l-au bătut, izgonit, că l-au împroșcat cu pietre. Dintr-un câine bun și blând, a devenit rău și mușcă. Oamenii din nefericirea lor devin așa”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola. 

Vezi mai multe în VIDEO:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel