Cum să nu ți se mai aburească ochelarii când porți mască

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ochelari  FOTO: pixabay
Ochelari FOTO: pixabay

Oamenii care poartă ochelari se confruntă cu o problemă: se aburesc ochelarii când folosesc masca. 

Săpunul și apa pot fi și soluția dezaburirii ochelarilor când unii oameni folosesc masca. DC News scrie de 13 soluții de dezaburire a ochelarilor. Iată trei idei:

1. Săpunul și apa: Spălați-vă ochelarii cu apă și săpun, apoi ștergeți-i cu o cârpă din microfibre. Acest tip de pânză se poate cumpără din magazinele speciale de ochelari. Săpunul acționează ca o barieră, împiedicând aburirea lentilelor.

2. Spuma de ras: Aplicați un strat subțire de cremă de ras pe interiorul ochelarilor, apoi ștergeți-o ușor. Crema reziduală de bărbierit va proteja lentilele de aburire.

3. Spray de dezaburire: Puteți utiliza un spray de dezaburire comercial care se usucă. Dar asigurați-vă că acest lucru este compatibil cu tipul lentilei sau cu straturile lentilei. Puteți cumpăra spray dezaburitor online sau de la optometristul dumneavoastră.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel