Cum să vă îndepliniți țelurile în noul an. Antreprenor: trebuie să-ți ții gura închisă

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Planuri pe hârtie  FOTO: Pixabay
Planuri pe hârtie FOTO: Pixabay

Un antreprenor american explică, în câteva minute, de ce e bine să nu vă dezvăluiți planurile înainte de a trece la materializarea lor. 

Antreprenorul american Derek Sivers a declarat, într-o prelegere TEDx, că ”repetate teste psihologice au dovedit că a spune cuiva obiectivul tău îl face mai puţin probabil să aibă loc” și prin asta că ”mintea e păcălită să creadă că deja s-a întâmplat”.

”Imaginaţi-vă că-i spuneţi cuiva pe care l-aţi întâlnit azi ce veţi face. Imaginaţi-vă felicitările lor şi ce părere bună vor avea despre tine. Nu se simte bine s-o spui cu voce tare? (…) Mintea e păcălită să creadă că deja s-a întâmplat. Şi atunci, pentru că ai simţit satisfacţia, eşti mai puţin motivat să faci munca grea care e de fapt necesară”, afirmă antreprenorul.

Video-ul cu explicațiile îl puteți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel