Cum scapi de STRES în funcție de ZODIE

Dana Lascu |
Data publicării:
O baie relaxantă care te scapă de stres. Foto: Pixabay
O baie relaxantă care te scapă de stres. Foto: Pixabay

În ziua de astăzi aproape toți suferim de o formă de stres, iar stresul nu este cu siguranță bun pentru sănătatea noastră. În funcție de zodie, fiecare dintre noi are alt mod de a scăpa de stres. Iată care: 

Uneori este nevoie doar de puțin timp de relaxare pentru a scăpa de stres, alteori însă trebuie să te strădui mai mult, iar asta se poate afla și în funcție de zodie. Iară care este cel mai bun mod de relaxare pentru zodia ta:

Berbec  

Încearcă ceva ce nu ai mai făcut până acum! Nu trebuie să îți fie teamă de eșec, ci trebuie să treci peste acest sentiment. Trebuie să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna, dar nu ai avut suficient curaj pentru a-ți permite să te dedici lucrului respectiv.

Taur  

Înconjoară-te de artă și natură! Uitați puțin de responsabilitățile de zi cu zi și de ambiția care vă face să mergeți în forță mereu înainte, și bucurați-vă de frumusețea naturii și a lucrurilor care vă înconjoară.

Gemeni 

Descoperă beneficiile meditației: Găsește forța interioară pe care o ai, atunci când rămâi singur cu gândurile tale. Reflecția va duce la pacea interioară de care ai atâta nevoie. 

Rac 

Petrece o seară liniștită acasă: Lasă toate grijile la ușă, astfel încât să te poți bucura de momente frumoase, dar relativ rare, alături de familia ta. Sau, mai radical, mergi într-o vacanță singur, într-un loc cu apă și mult soare, ca să te relaxezi uitând de lume. 

Leu 

Planifică o seară incredibilă cu prietenii: Dă o petrecere la care să îți inviți toți prietenii, joacă un joc de societate pe care cu siguranță îl vei câștiga. Victoria îți liniștește mintea și sufletul, iar laudele te relaxează și-și întăresc încrederea în forțele proprii. 

Fecioară 

Relaxare cu un film bun și mâncare delicioasă: Comandă mâncare chinezească sau pizza și petrece seara pe o seara liniștită, fără să-ți verifici emailurile sau să te uiți la știri, pe canapea sau culcat în par. Și vizionează un film lejer de dragoste, de preferat unul cu final fericit. Poți să o faci singur sau în compania persoanei iubite ori a prietenilor. 

Balanță 

Relaxare cu o carte bună: Ia o pauză de la a face pe plac celorlalți, și concentrează-te pe propria persoană. Te poți cufunda într-o poveste dintr-o carte bună, în timp ce faci o baie relaxantă. Dar închide-ți telefonul înainte să faci asta. 

Scorpion 

Scrie în jurnal: Reconectează-te cu propria persoană și notează-ți gândurile. Înțelegerea propriilor sentimente îți va oferi claritatea de care ai nevoie pentru succes.

Săgetător 

Mergi la o întâlnire cu cel mai bun prieten / prietenă: Tu te poți relaxa ascultând gândurile și perspectivele altor persoane.

Capricorn 

Oprește toate dispozitivele electronice: Uită de ambiții și bucură-te de timpul liber - singur sau cu prietenii -  pentru a te regrupa și a-ți reîncărca bateriile. 

Vărsător 

Fă o plimbare lungă prin pădure: Explorează frumusețea naturii făcând o plimbare prin pădure care îți va curăța mintea și și corpul și îți va aduce liniștea interioară pe care o cauți.

Pești

Pictează ceva: Lasă pensula să fie instrumentul care-ți scoate din cap toate gândurile negre, sau coase ceva dacă nu știi să pictezi. Învață olăritul, sau orice alt meșteșug. Te poți relaxa și scăpa de stres cu orice activitate culturală sau artistică pe care o fac cu plăcere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel