Cum scapi ușor și 100% BIO de mirosul urât din frigider. Metodă DOVEDITĂ ȘTIINȚIFIC

Dana Lascu |
Data publicării:
Mâncatul emoțional. Foto: Pixabay
Mâncatul emoțional. Foto: Pixabay

Ai deschis vreodată frigiderul și ai dat peste un miros îngrozitor urât de care, oricât ai curăța, nu scapi? Iată care este soluția care este dovedită științific:

Dacă ai deschis frigiderul și te-a izbit un miros neplăcut, probabil că unele alimente au depășit termenul de valabilitate și s-au stricat. Însă, acest miros neplăcut poate persista mult timp după ce arunci din  frigider alimentele stricate și îl cureți temeinic.

Pentru astfel de cazuri există o soluție simplă și la îndemână: bicarbonatul de sodiu poate ajuta la împrospătarea unui frigider prin neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Este dovedit științifică că bicarbonatul de sodiu interacționează cu particulele de miros pentru a le elimina (link direct studiu), mai degrabă decât să mascheze mirosulcum fac alte odorizante. 

Cum procedați: Umpleți o ceașcă cu bicarbonat de sodiu și așezați-o în spate, în frigider, pentru a neutraliza mirosurile neplăcute. De asemenea, puteți pune bicarbonat de sodiu și în soluția cu care spălați frigiderul, pentru că degresează și curăță foarte bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel