Cum sună imnul pandemiei, lansat de Mick Jagger şi Dave Grohl / VIDEO

Irina Radu |
Data publicării:

Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat, marţi, 13 aprilie, single-ul „Easy Sleazy”, un imn al pandemiei, cu versuri ce abundă în umor negru. 

„Am vrut să împărtăşesc acest cântec pe care l-am scris despre eventuala ieşire din carantină, cu mult optimism. Mulţumesc, Dave Grohl pentru tobe, bas şi chitară. A fost foarte distractiv să lucrez cu tine la asta. Sper să vă placă Easy Sleazy.”, a transmis Mick Jagger pe reţelele de socializare.

La rândul său, Dave Grohl a declarat: „Este greu să spun în cuvinte ce înseamnă pentru mine să înregistrez acest cântec cu Sir Mick Jagger. Este dincolo de un vis devenit realitate. Când credeam că viaţa nu poate deveni mai nebună... şi este piesa verii, fără îndoială!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel