Dan Zaharescu, ARPIM: Lucrăm la o metodologie de prețuri pentru medicamente

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Medicamente
Medicamente

Dan Zaharescu, președinte ARPIM, a declarat la dezbaterea ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”, organizată de DC Media Group, că e nevoie de o metodologie de prețuri pentru medicamente.

Președintele ARPIM, Dan Zaharescu, a amintit, la dezbaterea online ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!” că este necesară o metodologie nouă pentru stabilirea prețurilor la medicamente.

”În coordonare cu Ministerul Sănătății încercăm să stabilim niște principii care să stea la baza unei noi metodologii de prețuri, principii care să asigure continuitatea accesului pacienților la medicamentele de care au nevoie. E nevoie de o accelerare a acestui proces în așa fel încât de la 1 ianuarie 2021 să încercăm să ne putem baza pe o metodologie la prețuri care să asigure sustenabilitatea economică a medicamentelor, dar să și mențină și accesibilitatea medicamentelor la nivelul pacienților”, a declarat Dan Zaharescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel