Darren Kent, actorul din Game of Thrones, a murit. Ce boli a avut acesta

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
darren kent - FOTO: Captura YouTube@New York Post
darren kent - FOTO: Captura YouTube@New York Post

Darren Kent, actorul din Game of Thrones, a murit la vârsta de 36 de ani. Ce boli a avut actorul.

Darren Kent, actorul din Game of Thrones, a murit, în urma unei lungi suferințe. Actorul din Game of Thrones, Darren Kent, le-a oferit fanilor o perspectivă asupra unei nunți idilice la care a participat în Santorini cu doar câteva săptămâni înainte de a muri în urma unei lungi lupte pentru sănătate, la vârsta de 36 de ani.

Ce boli a avut Darren Kent

Darren "s-a stins în pace" după o lungă luptă pentru sănătate, a anunțat agenția sa, Carey Dodd Associates.  Darren Kent a fost cunoscut mai ales pentru că a jucat într-un episod din Game of Thrones și a apărut în mai multe episoade din EastEnders. 

"Părinții și cel mai bun prieten îi sunt alături. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa în aceste momente dificile. RIP prietenul meu”, a notat agenția, potrivit Express.

Darren a suferit de osteoporoză, artrită și o afecțiune foarte rară a pielii. Tulburarea de piele pe care o avea nu este specificată, dar este descrisă ca fiind rară și dificilă.

Vezi și: Ce trebuie să știi despre cum furtunile îți afectează sănătatea. Boala care este înrăutățită de vremea nefavorabilă

Cum se manifestă osteoporoza

Osteoporoza face ca oasele să devină slabe și fragile - atât de fragile încât o căzătură sau chiar și un stres ușor, cum ar fi aplecarea sau tusea, pot provoca o fractură. Fracturile legate de osteoporoză apar cel mai frecvent la nivelul șoldului, al încheieturii mâinii sau al coloanei vertebrale.

Osul este un țesut viu care este în mod constant descompus și înlocuit. Osteoporoza apare atunci când crearea de os nou nu ține pasul cu pierderea de os vechi.

Osteoporoza afectează bărbații și femeile de toate rasele. Dar femeile albe și asiatice, în special femeile în vârstă care au trecut de menopauză, prezintă cel mai mare risc. Medicamentele, o dietă sănătoasă și exercițiile fizice cu greutate pot ajuta la prevenirea pierderii de os sau la întărirea oaselor deja slăbite, potrivit Mayo Clinic.

Vezi și: ADDA, mesaj pentru tinere: Iubiţi-vă, fetelor. Cu coşuri, celulită, vergeturi. Cu riduri, aluniţe, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun poveşti despre noi

Cum se manifestă artrita

Artrita este o inflamație a articulațiilor care poate afecta o singură articulație sau mai multe. Simptomele artritei se dezvoltă de obicei în timp, dar pot apărea și brusc.

Există mai mult de 100 de tipuri diferite de artrită, cu cauze și metode de tratament diferite.

Osteoartrita  este cel mai frecvent tip de artrită. Alte tipuri comune includ:

- artrita reumatoidă (AR)

- artrita psoriazică (PsA)

- gută

Vârsta tipică de apariție a artritei reumatoide (AR) este între 30 și 50 de ani. Cu toate acestea, poate afecta copiii, adolescenții și adulții mai tineri.

Osteoartrita se dezvoltă în mod obișnuit după vârsta de 50 sau 60 de ani, dar există studii care relevă dovezi radiografice ale apariției OA la femeile de 40 de ani. De asemenea, tinde să fie mai răspândită la persoanele supraponderale, potrivit Healthline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel