De ce să pui bicarbonat sau ceai verde pe față: 4 leacuri miraculoase pentru un ten de mătase

Angela Sabău |
Data publicării:
Tratament cosmetic
Tratament cosmetic

Iată câteva remedii casnice care te vor ajuta să rezolvi pentru totdeauna problemele tenului tău. Ceaiul verde este unul dintre remedii.

Punctele negre sunt dintre cele mai neplăcute și nedorite prezențe pe fața noastră: aproape toți le-am avut și am încercat frenetic să le scoatem. Dar bacteriile de pe mâini nu vor face prea mult bine pentru punctele negre încăpățânate de pe nas. Cu o serie de remedii la îndemână, putem oferi pielii un aspect mai bun.

Bicarbonat de sodiu și apă

Nu v-ați aștepta, dar bicarbonatul de sodiu este un remediu care neutralizează pielea. Funcționează ca un exfoliant - un remediu care îndepărtează murdăria, uleiul și celulele moarte de pe piele. Se amestecă două linguri de bicarbonat de sodiu cu două linguri de apă și se întinde pe pielea care are puncte negre. Apoi clătiți cu apă caldă și dați-vă pe fața cu o cremă hidratantă. Repetați acest lucru de două sau trei ori pe săptămână. Este un leac miraculos.

Zahăr brun, miere si suc de lămâie

Ingredientele de mai sus combinate formează o coajă eficientă a feței. Pur și simplu amestecați împreună o lingură de zahăr brun, două linguri de suc de lămâie și o lingură de miere. Apoi răspândiți acest lucru pe față printr-o mișcare circulară. Notă: faceți acest lucru cu atenție, deoarece zahărul vă poate deteriora pielea. Apoi clătiți și hidratați fața cu o mască hrănitoare. Tenul va arăta neted ca de mătase!

Ulei de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai este un adevărat leac miraculos. Mulți sunt acum convinși de efectul său și puteți găsi uleiul în aproape orice farmacie. Acest remediu natural ucide în mod eficient bacteriile. De asemenea, punctele negre dispar în cel mai scurt timp. Puneți ulei de arbore de ceai pe un tampon de bumbac și tamponați-l pe zona cu probleme. Repetați de mai multe ori pe săptămână.

Ceai verde

Știm cu toții că consumul de ceai verde este foarte bun pentru pielea noastră. Cu toate acestea, dacă doriți să împiedicați apariția acelor puncte negre enervante pe fața dvs., este suficient să deschideți punga de ceai verde și să o amestecați cu o linguriță de apă. Masați apoi amestecul pe față timp de aproximativ trei minute, apoi clătiți-l cu apă călduță. Ceaiul verde ajută la reducerea producției de ulei a pielii, ceea ce face ca punctele negre să dispară rapid. Un leac miraculos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel