De ce să-ți dai cu ciocolată pe față. 4 efecte uluitoare. Cum prepari masca, acasă

Monika Baciu |
Data publicării:
De ce sa ti dai cu ciocolata pe fata - FOTO: Freepick
De ce sa ti dai cu ciocolata pe fata - FOTO: Freepick

Ciocolata nu este numai un dulce apreciat de toată lumea, ci este și un ingredient cu efect miraculos pentru piele.

Ciocolata, produsul rafinat de cacao este foarte larg utilizată de mulți oameni, în special de femei. Nu e de mirare dacă putem găsi cu ușurință ciocolată în multe tipuri de produse alimentare și băuturi, cum ar fi biscuiții, torturile, lapte de ciocolată caldă, înghețată, bomboane sau batoane de ciocolată.

Beneficiile ciocolatei pentru piele

În plus, ciocolata nu are doar un gust bun, ci are și un număr mare de beneficii pentru piele, în special în ceea ce privește masca de față cu ciocolată.

Beneficiile măștii de față cu ciocolată sunt mai cunoscute în zilele noastre prin faptul că multe clinici de înfrumusețare și terapeuții de înfrumusețare sugerează beneficiile măștii de față cu ciocolată pentru a vă trata frumusețea pielii.

În plus, cine nu iubește ciocolata cu tot gustul și mirosul bun?

Vezi și: Deficitul de potasiu, pericol pentru organism. Simptome și complicații. Lista alimentelor bogate în POTASIU

Protejează împotriva bacteriilor

Antioxidantul din interiorul ciocolatei, în special ciocolata neagră, îți poate proteja fața pielii de bacterii și otrava din mediul murdar și poluat. Pe baza cercetărilor de la American Health Foundation, principalul antioxidant din ciocolată neagră poate proteja fața și corpul pielii de aproape peste 100 de ori mai eficient decât vitamina C și de 25 de ori mai eficient decât vitamina E.

Dacă locuiți sau lucrați într-un mediu murdar și poluat, trebuie să vă mențineți fața pielii făcând spa-ul și masca de față facială de ciocolată.

Vezi și: Infecțiile urinare "de vară". Atenție la PISCINĂ! Dorobăț: Bacterii multirezistente, ca cele din spital

Ciocolata hidratează pielea

Antioxidanții și vitamina C din ciocolată sunt foarte utile pentru a hidrata fața pielii pentru a se regenera bine și arată proaspătă. Masca de față cu ciocolată este mult recomandată pentru cei care au fața uscată și aspră, deoarece tenul are nevoie de un astfel de efect de hidratare pentru a obține textura umedă a pielii.

În mod regulat au masca de față cu ciocolată o dată sau de două ori pe lună este perfectă pentru a obține cel mai bun rezultat.

Masca de față din ciocolată are o altă funcție de a-ți alimenta fața pielii. Ciocolata are un compus natural de vitamine, minerale și vitamine complexe pentru a vă face pielea să fie mai sănătoasă și mai proaspătă.

Există unele semne tipice ale pielii nesănătoase, care pot fi identificate în mod clar, cum ar fi aspectul uscat, dur, pete negre. Îngrijirea de rutină a feței cu mască de ciocolată vă va ajuta să depășiți astfel de probleme.

Pielea uscată este una dintre problemele feței. Dacă aveți o piele uscată, veți arăta palid, obositor și nu arată bine. Pielea uscată va contribui, de asemenea, la îmbătrânirea mai rapidă, potrivit Only my Health.

Pur și simplu amestecați masca de ciocolată și laptele pur pentru a fi aplicat pe față. Utilizați-l în mod obișnuit de două ori pe săptămână și veți vedea diferența într-un timp scurt.

Simți lipsă de încredere din cauza ridurilor și liniilor de pe față? Ridurile și liniile sunt probabil mai multe semne majore ale îmbătrânirii, ceea ce este inevitabil pentru fiecare ființă umană.

Cu toate acestea, puteți cel puțin să vă mențineți fața pielii mai tânără și mai netedă, tratând-o cu mască de față de ciocolată în mod obișnuit în fiecare zi, pentru a o umezi și a o hidrata.

Ciocolata are un conținut ridicat de antioxidanți într-un nivel foarte ridicat și pur, astfel încât radicalii liberi din aer nu vor fi absorbiți în piele, care este principala cauză a îmbătrânirii și a ridurilor.

Vezi și: Certificatul COVID, prelungit cu încă un an. Este valabil până în 30 iunie 2023

Luminează pielea

Masca de fata cu ciocolata poate fi, de asemenea, folosită pentru a-ţi corecta pielea în mod natural. Ciocolata are antioxidanți care vor stimula celulele pielii să se regenereze și să reducă producția de pigmenți, motiv pentru care pielea pare întunecată. Puteți adăuga lapte în mască de ciocolată înainte de a aplica în față.

Ciocolata are compuși flavonoizi, care sunt foarte utili pentru a proteja pielea de efectul negativ al razelor solare de UVA / UVB. Aceste raze au ultraviolete care pot declanșa unele probleme grave ale pielii, cum ar fi cancerul și infecția.

Ciocolata va elibera un astfel de extract anti-inflamat pentru a proteja pielea de infecția cu razele soarelui.

Curăță pielea

Un alt beneficiu al măștii de față cu ciocolată este detoxifierea pielii. Dacă pielea ta este iritată și are o astfel de alergie, este recomandat să faci mască de față cu ciocolată, deoarece combinația sa de cofeină, antioxidanți și vitamine va proteja pielea de orice otravă și bacterii.

Pur și simplu aplicați masca de față de ciocolată în jurul nopții feței înainte de a dormi și clătiți-o curată cu apă caldă pentru a obține cel mai bun rezultat, mai notează Only my Health.

Vezi și: Sângele, picătura de viață. OMS: Alăturaţi-vă efortului şi salvaţi vieţi

Cum se aplică

Trebuie doar să amestecați masca de ciocolată cu lapte lichid pentru a fi apoi aplicată pe față.

Foloseşte-l de cel puţin o dată sau două ori pe săptămână pentru că ai nevoie ca pielea ta să aibă o astfel de pauză pentru a maximiza beneficiile ciocolatei absorbite în interiorul pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel