De ce sunt de evitat anesteziile generale la bolnavii COVID-19

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Directorul medical al Spitalului Colentina, prof dr Sabina Zurac, explică, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, de ce e bine să fie amânată o operație cu anestezie generală.

Prof dr Sabina Zurac, director medical la Spitalul Colentina, spune că la unitatea medicală s-au primit toate tipurile de pacienți. Inițial, s-a discutat ca Spitalul Colentina să primească bolnavi cu afecțiuni care necesită tratament în momentul respectiv.

”O intervenție chirurgicală la un pacient care prezintă o afecțiune ce poate să fie temporizată este de dorit să o temporizezi pentru că anestezia generală și intubația nu este de dorit în cazul unui pacient care are COVID deoarece în mod cert agravează evoluția bolii”, susține directorul medical de la Spitalul Colentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel