Deputatul-doctor Florin Buicu, despre starea Sănătății la Interviurile DC MEDICAL

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Deputatul - doctor Corneliu Florin Buicu Foto: arhiva personala
Deputatul - doctor Corneliu Florin Buicu Foto: arhiva personala

Toate actele normative legate de sănătate sau care vizează și acest domeniu, ajung pe masa sa. Dr. Florin Buicu este președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților. El va dezbate, astăzi, de la ora 14.00, pe larg, la Interviurile DC MEDICAl, problemele și provocările din sistemul de sănătate românesc, dar și legile care au adus și vor aduce modificări în acest domeniu. 

Membru al Camerei Deputaților a României din 2012, Dr. Corneliu Florin Buicu este deputat de Mureș al PSD. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (UMFTgM) și este medic primar Sănătate Publică și Management, dar și conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Înainte să fie parlamentar, dr. Florin Buicu a condus petru scurt timp Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș, a fost director general al Spitalului Municipal Sighișoara și director administrativ al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Din februarie 2015 este Președinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, așa că orice proiect legislativ care atinge sub o formă sau alta domeniul sănătății publice, ajunge pe masa sa.
La Interviurile DC MEDICAL, astăzi, de la ora 14.00, Florin Buicu va vorbi despre ce se întâmplă în sistemul sanitar românesc, urmând să atingă atât partea legislativă cât și latura umană.

Interviul poate fi urmărit pagina de Facebook și pe canalul de Youtube al DC MEDICAL, sau aici:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel