Deputatul dr Florin Buicu, ales în Senatul UMFST Târgu Mureș

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Foto: DC Medical
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Foto: DC Medical

Deputatul dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a fost ales în Senatul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu Mureș.

„Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor din cadrul Facultății de Medicină ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu Mureș care au participat la alegerile pentru reprezentanții în Consiliile Profesorale și Senat, și care mi-au acordat încrederea pentru a-i reprezenta în Senatul UMFST", a arătat deputatul dr Florin Buicu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Buicu este președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, dar și conferențiar la UMFST George Emil Palade din Târgu Mureș. Din 2010 este doctor în științe medicale, iar 2014 este medic primar sănătate publică și management.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel