Dezamăgirea unui medic de la ATI: „Credeam cu tărie! Acum nu mai aștept decât pensia!”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Infecția COVID
Infecția COVID

Un medic de la secția ATI a unui mare spital bucureștean își pune pe tapet cumplita dezamăgire. Ce a învățat-o pandemia COVID-19. 

Forțați de sistem și de situație să facă față unei pandemii de Covid-19 cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum, mulți medici sunt epuizați, sătui și demoralizați. Unul dintre ei își plânge dezamăgirea. „Acum nu mai aștept decât pensia!”, scrie doctorița. 

„Până la pandemia asta chiar credeam că medicina se face pentru a încerca din toate puterile să faci bine semenilor. Și în primul rând să nu faci rău. 

Chiar credeam, cu toată ființa mea, că la fiecare pacient ar trebui să te uiți ca și cum mâine ai putea să fii tu cel în suferință și să ai nevoie tu de ajutor. 

Acum știu că nu este așa deloc!! 

Cu multă durere în suflet vă spun că nu mai aștept decât pensia.

Să vă țină Dumnezeu sănătoși pe cei ce îmi sunteți dragi și pe cei care știu că ați ajuta oricând”, a scris dr Laura Zarafn, medic ATI la Spitalul Colentina din București, care este spital COVID, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel