Directorul CAS Gorj, mort în urma unei intervenții chirurgicale banale. Anchetă la Spital

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Prelevare de organe
Prelevare de organe

Directorul executiv al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj, Valeriu Buju Cojocaru, a murit pe masa de operație de la SPitalul Bumbești Jiu imediat după ce a început procedura de anestezie. Se presupune că a suferit un stop cardiac.

Valeriu Buju Cojocaru, directorul executiv al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj, a murit în urma unei intervenții banale, laparoscopice, de colecist, la Spitaul Bumbești Jiu. Bărbatul avea 41 de ani și a decedat pe masa de operație, probabil din cauza unui stop cardiac.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și anchetează acum modul în care tânărul director a decedat, iar în paralel la SPitalul Bumbești Jiu are loc o anchetă medicală, potrivit digi24.ro.

Potrivit aceleiași surse, la 15 minute după ce au început procedurile de anestezie au apărut problemele. Se bănuiește că a fost vorba de un stop cardiac sau o embolie pulmonară, dar doar rezultatul de la Medicină Legală va putea elucida cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel