Directorul OMS pe Europa, AVERTISMENT: este o situație alarmantă!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Plămâni. Foto: Pexels
Plămâni. Foto: Pexels

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății au vorbit despre situația actuală în care se află pandemia COVID.

Directorul regional al OMS pentru Europa, Hans Kluge, a spus, într-o conferință de presă, că situația actuală a pandemiei COVID este „un punct de revărsare” întrucât Europa a fost provocată atât de cazuri în creștere, cât și de noi tulpini de virus care cauzează COVID-19. 

„Aceasta este o situație alarmantă, ceea ce înseamnă că pentru o perioadă scurtă de timp trebuie să facem mai mult decât am făcut și să intensificăm măsurile sociale și de sănătate publică pentru a fi siguri că putem aplana linia verticală abruptă în unele țări”, a afirmat Kluge.

Legat de noua tulpină descoperită în Marea Britanie a spus că ”transmisibilitatea crescută” a acesteia face situația îngrijorătoare.

Întreaga declarație a oficialului o puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel