Două primării, afectate de infecțiile cu COVID-19: o persoană, încă internată

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Două primării au fost afectate de infecțiile cu COVID-19. În total, 10 persoane au fost infectate, două de la o primărie și opt la alta. O persoană mai este internată la spital.

Două primării din Maramureș sunt afectate de infecțiile cu COVID-19. Doi angajați de la Leordina și opt de la primăria Fărcașa au fost infectate cu noul coronavirus. Cei din urmă s-au vindecat, doar o persoană mai este internată la spital. „Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a două cazuri pozitive la angajați din cadrul Primăriei Leordina. 
Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică, iar contacții direcți ai celor două persoane au fost carantinate pentru o perioadă de 14 zile. Se va proceda la dezinfecția sediului unității administrativ-teritoriale. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice de protecție pentru ceilalți angajați ai primăriei. 
În comuna Fărcașa din cele opt persoane infectate cu noul Coronavirus, șapte persoane s-au vindecat, iar o persoană confirmată este internată în spital. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat închis focarul de la Primăria Fărcașa”, arată CJSU Maramureș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel