Două primării, afectate de infecțiile cu COVID-19: o persoană, încă internată

Angela Sabău / 08 sep 2020 / 14:45
Coronavirus
Coronavirus

Două primării au fost afectate de infecțiile cu COVID-19. În total, 10 persoane au fost infectate, două de la o primărie și opt la alta. O persoană mai este internată la spital.

Două primării din Maramureș sunt afectate de infecțiile cu COVID-19. Doi angajați de la Leordina și opt de la primăria Fărcașa au fost infectate cu noul coronavirus. Cei din urmă s-au vindecat, doar o persoană mai este internată la spital. „Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a două cazuri pozitive la angajați din cadrul Primăriei Leordina. 
Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică, iar contacții direcți ai celor două persoane au fost carantinate pentru o perioadă de 14 zile. Se va proceda la dezinfecția sediului unității administrativ-teritoriale. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice de protecție pentru ceilalți angajați ai primăriei. 
În comuna Fărcașa din cele opt persoane infectate cu noul Coronavirus, șapte persoane s-au vindecat, iar o persoană confirmată este internată în spital. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat închis focarul de la Primăria Fărcașa”, arată CJSU Maramureș. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy