Dr. Dragoș Median, despre oncologie în ginecologie, la „Academia de Sănătate”

Dana Lascu / 23 sep 2018 / 15:59

Dr. Dragoș Median medic primar Oncologie Medicală la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București, va fi invitatul profesorului Irinel Popescu în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, emisiune difuzată luni, de la ora 11.00 pe DCMEDICAL.RO.

Dr. Dragoș Median este șeful Compartimentului de Oncologie Medicală, de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București.

Medicul este supraspecializat în tratamentul cancerului mamar și a cancerelor ginecologice, arie terapeutică despre care va vorbi, de altfel, la emisiunea „Academia de Sănătate", de luni, 24 septembrie, ora 11.00, difuzată de DCMEDICAL.RO, unde este invitatul profesorului Irinel Popescu.

O carieră impresionantă

Vă mai spunem că Dr. Dragoș Median este membru certificat al Societății Europene de Oncologie Medicală (ESMO), al Balkan Union of Oncology (B.U.O.N.) și al Societății Americane de Oncologie Clinică (ASCO), câștigător al titlului„AIOM Young Investigator Award 2006", premiat de Asociația Italiană de Oncologie Medicală.

Este autor și co-autor a numeroase articole medicale publicate în 24 de reviste naționale și internaționale, precum și a trei cărți de specialitate. Este investigator principal în 11 trialuri clinice și sub-investigator în mai mult de 25 de trialuri clinice în oncologie.

Interviu exclusiv de la „Academia de Sănătate”, va putea fi urmărit pe canalele deedicate de Youtube și Facebook, dar și AICI.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy