Dr Florin Turcu: Chirurgia bariatrică în lupta cu obezitatea. Interviurile DC News și DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
  LIVE
Dr Florin Turcu. Foto: DC Medical
Dr Florin Turcu. Foto: DC Medical

Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competente în Chirurgie laparoscopică, vine la Interviurile DC News și DC Medical, astăzi, de la ora 16.00, pentru a explica pe larg ce sunt operațiile bariatrice și care este rolul lor în lupta contra epidemiei mondiale de obezitate. 

Prevalența obezității s-a dublat în ultimii 25 de ani, la nivel mondial, iar din această boală decurg iremediabil altele care ne pun viața în pericol. 

Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competente în Chirurgie laparoscopică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi, de la ora 16.00, la Interviurile DC News și DC Medical, ca să ne explice ce sunt operațiile bariatrice, de câte tipuri și cum se selectează cea mai potrivită pentru un pacient. 

Sanador

Vom afla, de asemenea, cum decurge o astfel de intervenție, care sunt beneficiile și riscurile ei, dar și riscul de recidivă al obezității. 

Emisiunea Interviurile DC News și DC Medical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, va fi transmisă simultan, de la ora 16.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale celor două platforme media, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel