Dr Herman Berkovits: 2 milioane de israelieni deja vaccinați contra COVID-19. Până la jumătatea lui martie, 5,2 milioane imunizați

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr Herman Berkovits, celebrul medic născut în România care îl tratează pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, a explicat la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu, câți israelieni s-a vaccinat până în acest moment

„Israelul este astăzi pe primul loc la numărul de locuitori vaccinați. Astăzi au ajuns la aproape 2 milioane de cetățeni din Israel care sunt deja vaccinați. Deci, într-adevăr, aproape 21% din populația Israelului este vaccinată, ceea ce este important pentru persoanele de la 65 de ani în sus. La noi în țară practic s-a vaccinat peste 70% din această categorie cu risc. Este foarte important pentru noi. Prima vaccinare s-a făcut în urmă cu trei săptămâni, știți că eu am fost cel care am administrat primul vaccin în Israel, premierului israelian”, a dezvăluit cunoscutul Dr Herman Tvica Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu. 

Însuși medicul s-a vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer și spune că a avut doar durere locală și o ușoară durere de cap, iar curând își va face și a doua doză. 

Până la jumătatea lunii martie, circa 5,2 milioane de israelieni vor fi vaccinați, a anunțat cunoscutul medic, la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu. 

„Acum se fac circa 100.000 de vaccinuri pe zi, dar este programat să ajungem la 200.000 de vaccinuri pe zi, și chiar se vorbește să vaccinăm și noaptea”, a arătat acesta. 

„Eu de la primul vaccin am deja anticorpi, mâine mâ duc să-l examinez și pe premier. dar de la primul vaccin sut deja mai vaccin”, a arătat Dr Herman Tvica Berkovits.

La al doilea vaccin, spune acesta, trebuie să ne așteptăm la efecte un pic mai pronunțate. 

Cum a ajuns premierul Benjamin Netanyahu să fie primul vaccinat din Israel, aflați din VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel