Dr Ionuț Bogdan Munteanu: Piciorul diabetic, simptome, tratament și prevenție

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Ionut Bogdan Munteanu. Foto: DC MEDICAL
Dr Ionut Bogdan Munteanu. Foto: DC MEDICAL

Dr Ionuț Bogdan Munteanu, medic primar chirurgie vasculară, vorbește, de la ora 16.00, la Interviurile DC Medical despre pericolul pe care îl reprezintă piciorul diabetic. Ce putem face ca să evităm această complicație devastatoare a diabetului

Prea mulți dintre pacienții cu diabet, ajung, la un moment dat, să dezvolte piciorul diabetic, o complicație devastatoare și, din păcate, dizabilitantă a bolii.

Dr Ionuț Bogdan Munteanu, medic primar chirurgie vasculară, de la Spitalul Clinic Sanador, vorbește, la Interviurile DC Medical despre exact această complicație.

Vom afla ce este piciorul diabetic, cum și de ce apare el, care sunt simptomele care ar trebui să ne dea de gândit și ce putem face ca să prevenim apariția sa.

Reputatul chirurg va explica, pe înțelesul tuturor, care este pericolul acestei afecțiuni, cum trebui îngrijit un picior diabetic și când se ajunge la amputație.

De asemenea, el ne va explica și care sunt factorii care duc la apariția complicației de temut a diabetului și la ce trebuie să renunțăm din viața de zi cu zi pentru a nu ajunge să o dezvoltăm.

Totodată, vom afla și ce presupune îngrijirea piciorului diabetic: de la lucruri care țin de igienă, până la intervenții chirurgicale care se pot face.

Emisiunea va fi transmisă, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical, de la ora 16.00. 

Emisiunea poate fi urmărită și aici: 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel