Dr Mihai Craiu: Din acest moment, acești oameni sunt pe cont propriu. Nu vă bazați

Adisa Codruț / 08 iul 2020 / 09:50
Dr Mihai Craiu. Foto: Facebook
Dr Mihai Craiu. Foto: Facebook

Dr. Mihai Craiu a tras un semnal de alarmă legat de pericolul infectării cu noul coronavirus, pe care mulți nu îl iau în serios. 

"Nu purtați mască, înghesuiți-vă cât se poate de tare la petreceri si in cluburi, nu vă spălati pe mâini și succesul e asigurat.

Din acest moment incolo marea majoritate a persoanelor din aglomerări urbane, în România (in special centru și sud), sunt pe cont propriu.

Nu vă bazati pe faptul că cei din jur vor respecta regulile. Nu le vor respecta si veti putea să vă imbolnăviți ORIUNDE. Pentru ca virusul SARS-CoV-2 se poate transmite si prin aer prin simplu vorbit. 239 savanti din toata lumea au solicitat OMS să revizuiască avertizările actuale, incluzând si riscul de infectare aerogenă în afara spitalelor.

Oooo... sigur că da! E o conspiratie!!! In care "o să credeți când vor fi adunate cadavrele din șanturi cu escavatorul", cum delira, de curând, un iresponsabil.

Până una alta, alți "deștepți" care au stiut ei mai bine, s-au imbolnăvit. Ultimul pe listă, Excelenta Sa dnul Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, un aprig contestatar al bolii, s-a imbolnăvit de COVID-19", a scris medicul pe pagina sa de Facebook - Spitalul Virtual pentru copii

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy