Dr. Monica Pop, despre vaccinul COVID: asta creează suspiciune. Nu ascundeţi nimic!

Angela Sabău |
Data publicării:

Medicul Monica Pop avertizează că în realitate, campania organizată pentru vaccinare este mai degrabă una de amenințare. De asemenea, medicul vorbește despre posibilele efecte secundare despre care nu se vorbește și care creează suspiciune.

Medicul spune că pentru a putea beneficia de imunizare, oamenii trebuie să cunoască şi riscurile, dar şi beneficiile imunizării cu serul împotriva coronavirusului.
„Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: „Pot fi, rar, şi efecte secundare grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari”, spune ea.
„Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor! Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informaţie zero, ştiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informaţiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură! 
Prof. dr. Pop: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune
La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură şi amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul!
Faceţi în aşa fel încât oamenii să aibă încredere!!! Se poate!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina ei de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel