Dr Monica Pop, revoltată: „Beția puterii de dominare! S-au putut vedea fețele lor adevărate!

Dana Lascu |
Data publicării:
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook

Cunoscutul oftalmolog dr Monica Pop spune că pandemia a scos la iveală ce e mai urât în anumiți oameni, unii la care nu se aștepta. 

Prof dr Monica Pop spune că de când a început pandemia a remarcat că unii oameni și-au dat arama pe față. 

„Surprize, surprize!  FEȚE RELE, URÂTE, FEȚE BOLNAVE??!! BEȚIA PUTERII DE DOMINARE?!

Virusul ăsta are și alte caracteristici rele, distrugătoare!! Caracteriale! A scos ce e mai rău și urât din mulți oameni! Unii, din apropiere! Alții, de „mai sus”, pe trepte diferite! S-au putut vedea fețele lor adevărate! Unele, de-a dreptul oribile, tulburi, chiar patologice! Recunoașteți că nu ne-am așteptat??!! Surprize de proporții! Politice sau nu! Poate fără ele nu am fi știut niciodată! Nici n-am fi vrut să aflăm! Poate era mai bine să rămânem cu impresia dinainte!

Nici nu știi ce tare te poți înșela asupra unora! S-a demonstrat acum din plin! Pe „bucăți", dar și pe plan general, național! Sunt și oameni frumoși la suflet și la caracter! Destui, dar, nu chiar așa mulți cum am crezut! Episod urât de viață pentru istoria umanității! VEDEM ȘI NE MINUNĂM!”, a scris dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel