Dr Simin-Aysel Florescu, reacție dură: Diagnosticul este o chestie de doctori. Nu e reţetă de prăjituri

Georgiana Ioniță / 04 aug 2020 / 09:16
Conf Dr Simin Florescu. Foto: Facebook
Conf Dr Simin Florescu. Foto: Facebook

Simin-Aysel Florescu, medic primar boli infecţioase, a avut o reacție dură la adresa celor care pretind că nu cred în COVID-19 și cer public autopsiile pacienților decedați în urma infectării cu noul coronavirus. 

"Deja moda "nu cred în Covid" a trecut. Eu zic să vă reveniți, moare lumea pe lângă voi de boala asta sinistră şi îi tot daţi cu negarea. Zău , deja e ridicol.Am vazut că unii cer autopsii să vada Covidu'. E incredibil! Aţi văzut prea multe filme artistice cu legiști. Diagnosticul se stabilește intravitam ( dex, google translate), şi este o chestie de doctori. Complicat. Nu e reţetă de prăjituri. Mai bine vă concentrați pe "cum să evităm îmbolnăvirea". Nu vreţi să vedeți pe propria piele cum e, credeţi-ne pe cuvânt. Şi noi îi credem pe electricieni când ne spun să nu punem furculițe în priză, deoarece putem muri electrocutaţi... nu le cerem să ne arate curentu' la morgă", a scris dr. Simin-Aysel Florescu pe Facebook. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy