Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, s-a vaccinat în această dimineață la SUUMC.

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, s-a vaccinat în această dimineață la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC București. 

"Este un moment pe care l-am așteptat de atâtea luni alături de colegii noștri din sistemul medical, și anume sosirea și apariția unui vaccin care să îndeplinească toate criteriile de siguranță, de calitate și de eficacitate. Iată, astăzi, știința a triumfat, știința este alături de noi, știința este alături de oameni, și ne-a oferit printr-un efort fără precedent al tuturor cercetătorilor, la cel mai înalt nivel, apariția într-un timp cât se poate de scurt a unui vaccin care îndeplinește toate standardele de siguranță și de eficacitate. 

Vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă, medicală, sigură și eficientă și rapidă prin care noi putem împreună să revenim la normalitate. 

Cred că este timpul să reducem consecințele acestei pandemii, să limităm pierderile de vieți omenești, să limităm tragediile familiale, să limităm tot ceea ce ne-a afectat în această perioadă”, a declarat Valeriu Gheorghiță după vaccinare. 

Evenimentul a fost transmis live pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel