Dr Vasi Rădulescu: Dincolo de pandemie, trăim cele mai frumoase vremuri!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto Facebook / Vasi Rădulescu
Foto Facebook / Vasi Rădulescu

Cunoscutul medic și scriitor Vasi Rădulescu spune că, în ciuda pandemiei, vremurile pe care le trăim sunt de fapt extrem de frumoase și interesante. 

În ultima peroadă s-au făcut progrese enorme în medicină și în știință, în general, arată dr Vasi Rădulescu.

„A propos de microchipuri și toate poveștile cu Bill Gates, vedeți că alt personaj se ocupă serios de asta. Îl cheamă Elon Musk și a fondat Neuralink. În cam 90 de minute va ține o prezentare cu progresele făcute. Ce e Neuralink?”, punctează medicul.

Citește și: Miliardarul Elon Musk, la un pas să vindece persoanele paralizate cu Neuralink

„Pe scurt, o conexiune între organic și mașinărie. Sunt introduși niște electrozi minusculi în creier, iar aplicațiile pot fi diverse. Fluxul de informație poate fi bilateral: la un moment dat, toată informația din creier va putea fi stocată undeva sau anumite date să fie uploadate în creier dintr-un computer. Matrix, da. Aplicațiile în medicină sunt și ele fascinante. Putem înțelege astfel boli complexe, vom putea chiar trata anumite afecțiuni momentan incurabile.

Dincolo de pandemie (o vom controla cumva, va trece) să știți că trăim cele mai frumoase vremuri. Facem progrese uriașe în medicină, tehnologie, cucerirea spațiului”, a scris dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel